12.8.08

Recuperem espais

















Ja estem de ple recuperant el nou espai d'antigues terrasses que conviu amb la Ciutadella Ibèrica. Aquest espai natural permetrà ser una àrea lúdico-educativa per conèixer la vegetació autòctona de la zona i realitzar-hi activitats diverses.

Al mateix temps, les antigues teulades de la Ciutadella s'han enderrocat per tal de substituir vells materials fets malbé per noves bigues i canyes (tallades en lluna vella) que permetran una estructura més ferma i esperem que duradora, això ho haurem d'experimentar!

Estem realitzant l'enretirada de tota la antiga instal·lació elèctrica per tal de legalitzar i fer una nova instal·lació segura i legal.

Gairebé també està finalitzada tota la iconografia didàctica (dibuixos), acompanyada de textos, que il·lustraran una visita simple i autònoma per la Ciutadella.

Inaugurem el primer cap de setmana d'Octubre, 4 i 5 d'octubre, que coincideix amb el cap de setmana ibèric de la Ruta dels Ibers. L'entrada serà gratuïta, hi esteu convidats! Apunteu-ho a les vostres agendes!

L'equip de la Ciutadella Ibèrica